Een PhoneBridge-token genereren

Als u uw PBX-systeem wilt verbinden met uw Zoho CRM-account, moet u het PhoneBridge-token opgeven in het bestand met de Zoho PhoneBridge-adapter. Dit token wordt gebruikt om de gebruikers van de Zoho PhoneBridge-groep te identificeren voor een bepaald PBX-systeem in uw account.

Let op:

• U hebt een apart PhoneBridge-token nodig voor elke Zoho PhoneBridge-groep.
  • Het PhoneBridge-token is alleen zichtbaar voor de groepsidentificatiegebruiker van een bepaalde Zoho PhoneBridge-groep. De groepsidentificatiegebruiker kan elke gebruiker zijn binnen uw CRM-account met Zoho PhoneBridge ingeschakeld.
  • Zoho CRM herkent uw Zoho CRM-account en de Zoho PhoneBridge Group met de groepsidentificatiegebruiker.

Een verificatiesleutel genereren

1. Ga naar Configuratie > Ontwikkelaarsruimte > API's > PhoneBridge-token.
  2. Het token wordt gegenereerd. Uw PBX-beheerder moet de verificatiesleutel in het PBX-adapterbestand bijwerken.