Zoho PhoneBridge in- en uitschakelen

Als beheerder of gebruiker met de machtiging Profiel beheren kunt u de toegang tot Zoho PhoneBridge in- of uitschakelen voor andere gebruikers in het account van uw organisatie.

Zoho PhoneBridge in- of uitschakelen voor gebruikers

1. Ga naar Configuratie > Gebruikers en beheer > Beveiligingscontrole > Profielen.
  2. Klik in de lijst met profielen op de koppeling Bewerken voor het profiel van de gebruiker waarvoor u Zoho PhoneBridge wilt in- of uitschakelen.
  3. Schakel onder Apps Permissions het selectievakje Zoho Telephony in of uit.