CRM - Help

CRM-gegevens exporteren

Met Zoho CRM kunt u in een paar eenvoudige stappen al uw CRM-gegevens exporteren en hier een back-up van maken. De volgende exportopties zijn beschikbaar:

Gegevens exporteren

Modulegegevens exporteren

Met de functie Export Data kunt u gegevens (in de CSV-indeling) exporteren vanuit afzonderlijke CRM-modules. Nadat u de gegevens hebt geëxporteerd, kunt u de gegevens verder valideren of opslaan op uw eigen server(s).

Opmerking:

• Met 'module' wordt verwezen naar de verschillende tabbladen. (Bijvoorbeeld Leads, Contacts, Accounts enzovoort.)

Beschikbaarheid

Vereiste profielmachtiging: gebruikers met de machtiging voor het exporteren van [Module] in hun profiel hebben toegang tot deze functie.

Gegevens exporteren uit de modules
(via Data Administration Tools)

1. Ga naar Setup > Data Administration > Export.
  2. Selecteer op de pagina Export Data in de lijst Select Export Module de module waaruit u gegevens wilt exporteren.
  3. Klik op Export.
    De records worden geëxporteerd en opgeslagen in de CSV-indeling op uw lokale schijf.

Als u een volledige back-up wilt maken van de records in uw Zoho CRM-account, raadpleegt u Een CRM-gegevensback-up aanvragen

Opmerking

• Zoho CRM zal nooit, op geen enkele wijze, schadelijke informatie of gegevens opnemen in uw geëxporteerde bestanden. Als voorzorgsmaatregel om uzelf te beschermen tegen onbekende beveiligingsrisico's, wordt u echter aangeraden acht te slaan op waarschuwingsberichten over uitvoerbare bewerkingen wanneer u een geëxporteerd bestand opent in MS Excel. U wordt met klem afgeraden opdrachten te wijzigen in het CSV-bestand dat is geëxporteerd vanuit Zoho CRM.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik alleen bepaalde geselecteerde records exporteren uit Zoho CRM?

2. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik gegevens alleen deel met bepaalde geselecteerde gebruikers?

3. Hoe kan ik notities exporteren?