Weergave Visitekaartjes

Met de weergave Visitekaartjes op de pagina Recordgegevens kunt u in een oogopslag de belangrijke gegevens van de record bekijken. Gebruikers in een organisatie willen mogelijk gegevens bekijken, zonder dat ze hoeven te zoeken. Daarom kan de weergave Visitekaartjes worden aangepast in de CRM-account van een organisatie. Als u dus een gesprek voert met een contactpersoon, hoeft u niet te zoeken naar gegevens zoals het telefoonnummer of de accountnaam. U kunt alles direct in de weergave Visitekaartjes bekijken.

Beschikbaarheid

Vereiste profielmachtiging: gebruikers met de machtiging Zoho CRM aanpassen in hun profiel hebben toegang tot deze functie.

Velden voor de weergave Visitekaartjes selecteren

Velden voor de weergave Visitekaartjes selecteren

1. Klik op het tabblad van de [module] en selecteer een record in de lijstweergave.
  2. Houd op de pagina Recordgegevens de muisaanwijzer op een veldnaam in de weergave Visitekaartjes.
  3. Klik op de pijl en selecteer het veld in de vervolgkeuzelijst.
    Houd er rekening mee dat deze aanpassing organisatiespecifiek is. Dit wil zeggen dat wijzigingen worden doorgevoerd in de CRM-accounts van alle gebruikers.

Velden in de weergave Visitekaartjes indelen

Velden in de weergave Visitekaartjes opnieuw indelen en verwijderen

1. Klik op het tabblad van de [module] en selecteer een record in de lijstweergave.
  2. Klik op de pagina Recordgegevens op het pictogram Meer en klik vervolgens op Visitekaartjeaanpassen.
  3. Selecteer in het pop-upvenster velden in de Lijst met beschikbare velden en verplaats deze naar de Lijst met geselecteerde velden.
    Het aantal velden dat u aan een Weergave Visitekaartjes kunt toevoegen, verschilt per module.
    Houd er rekening mee dat deze aanpassing organisatiespecifiek is. Dit wil zeggen dat wijzigingen worden doorgevoerd in de CRM-accounts van alle gebruikers.