Standaard samenvoegvelden

Hierna volgen de standaard samenvoegvelden die in sjablonen kunnen worden gebruikt om relevante gegevens op te halen.

Tags voor voorraadbeheersjablonen

Wanneer u een sjabloon maakt, kunt u verschillende tags gebruiken uit de modules Gebruikers, Bedrijf, Accounts, Contactpersonen, Potentiële klanten, Leveranciers, Offertes, Verkooporders, Facturen en Inkooporders.

Lijst van standaardvelden:

VeldnaamTagBeschrijvingGegevenstype
Voornaam${User.First Name}Geef de voornaam van de gebruiker op.Tekstvak
Achternaam${User.Last.Name}Geef de achternaam van de gebruiker op. Dit is een verplicht veld.Tekstvak
E-mail${User.Email}Geef de officiële e-mail-ID van de gebruiker op. Dit is een verplicht veld.URL
Telefoon${User.Phone}Geef het officiële telefoonnummer van de gebruiker op.Keuzelijst
Mobiel${Mobile}Geef het officiële mobieletelefoonnummer van de gebruiker op.Tekstvak, gehele getallen
Faxnummer${User.Fax}Geef het faxnummer van de gebruiker op.Tekstvak
Straat${User.Street}Geef het primaire adres van de Zoho CRM-gebruiker op.Tekstvak
Plaats${User.City}Geef de woonplaats van de gebruiker op.Tekstvak
Staat${User.State}Geef de staat op waarin de gebruiker woont.Tekstvak
Postcode${User.Zip Code}Geef de postcode van het adres van de gebruiker op.Tekstvak, gehele getallen
Land${User.Country}Geef het land op waarin de gebruiker woont.Tekstvak
Handtekening${User.Signature}Geef zo nodig de handtekening van de afzender op.Tekstvak
Gebruikersrol${User.Role}Geef waar nodig de rol van de gebruiker op.Tekstvak

Lijst met bedrijfsgerelateerde tags:

VeldnaamTagBeschrijvingGegevenstype
Naam${Organization.Organization Name}Geef uw bedrijfsnaam op.Tekstvak
Telefoon${Organization.Phone}Geef het officiële telefoonnummer van uw bedrijf op.Tekstvak
Mobiel${Organization.Mobile}Geef het mobiele nummer van uw bedrijf op.Tekstvak
Faxnummer${Organization.Fax}Geef het faxnummer van uw bedrijf op.Tekstvak
URL website${Organization.Website}Geef de URL van de website van uw bedrijf op.URL
Straat${Organization.Street}Geef het primaire adres van uw bedrijf op.Tekstvak
Plaats${Organization.City}Geef de plaats op waar uw bedrijf is gevestigd.Tekstvak
Staat${Organization.State}Geef de staat op waar uw bedrijf is gevestigd.Tekstvak
Postcode${Organization.Zip Code}Geef de postcode van uw bedrijfsadres op.Tekstvak
Land${Organization.Country}Geef de naam op van het land waarin het hoofdkantoor van uw bedrijf is gevestigd.Tekstvak
Bedrijfslogo${companyLogo}Upload uw bedrijfslogo, dat u als koptekst kunt gebruiken in uw offertes, orders en facturen, vergelijkbaar met een briefhoofd. Maximaal toegestane grootte 188 x 80 pixels.Afbeelding zoeken
Beschrijving${Organization.Organization Description}Geef uw bedrijfsgegevens op.Tekstgebied