Uw account verkennen

Volg een digitale rondleiding om de pagina's in uw CRM beter te leren kennen.

Tabblad Home

Wanneer u uw Zoho CRM-account opent, is de startpagina het eerste scherm dat u ziet. Hier kunt u snel de voortgang van uw diverse CRM-activiteiten bekijken. U ziet een dashboard dat onderdelen van verschillende modules bevat en u kunt het tabblad Home aanpassen door op te geven welk onderdeel u wilt laten tonen.

1. Lijst van modules.
  2. Pictogrammen voor zoeken, feedmeldingen, records toevoegen, Zoho CRM-agenda, MailMagnet en instellingen.
  3. Componenten in de aangepaste weergave.
  4. CRM-voettekst met de pictogrammen Vraag het Zia, Gamescope, Plakbriefjes, Meldingen van Zia, Activiteitsherinneringen en Recente items.

Moduleweergave

1. Lijstweergave.
  2. Verschillende soorten weergaven: Lijst, Kanban en Canvas.
  3. Meer opties: Batch-acties, Autoresponders, enz. op basis van de module.
  4. Geavanceerde filters.
  5. Lijst met records in de geselecteerde module.

Recordweergave

1. Info, tijdlijn en gegevensprivacy (wanneer de instellingen voor naleving van de AVG zijn ingeschakeld).
  2. Snelkoppelingen voor gerelateerde lijsten.
  3. Gerelateerde lijsten in detail.
  4. Optie om de gedetailleerde informatie weer te geven.
  5. Visitekaartweergave.
  6. Acties die moeten worden uitgevoerd op de record: e-mail verzenden, lead converteren, bewerkingen, enz.

Instellingspagina

U kunt de instellingen van uw CRM-account configureren door te klikken op het pictogram Instellen op het koptabblad. Zoho CRM bevat instellingsopties voor het configureren van de algemene instellingen, gebruikers en controle, kanalen, aanpassingen, automatisering, gegevensbeheer, de marketplace en de ontwikkelaarsruimte. Om te beginnen kunt u de algemene instellingen configureren, waarmee u uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw bedrijf kunt invullen. Ga naar Instellen > Algemeen om de algemene instellingen te openen.